Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://aec.mk/WebProstor/irc2017a.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Јавна расправа

Вторник, 01 Август 2017

Јавна расправа за измените на Правилнико…

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа измените на Правилникот за видот и содржината на податоците и информациите за општите услови во однос на пристапот и користењето на...

Повеќе...

Јавна расправа

Петок, 14 Јули 2017

Јавна расправа по Предлог Измените и доп…

Агенцијата за електронски комуникации отвара јавна расправа по Предлог Измените и дополнувањата на Годишната програма за работа на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година. Се повикуваат сите заинтересирани субјекти...

Повеќе...

Настани

Четврток, 13 Јули 2017

Јавен состанок на АЕК

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува да присуствувате на I Jавен состанок за 2017 година што ќе се одржи на 20 Јули  2017 година  со почеток во 10:00 часот во...

Повеќе...

Јавна расправа

Четврток, 06 Јули 2017

Јавна расправа за предложена измена на о…

Врз основа на Член 146 став (4) од Законот за електронски комуникации („Сл. Весник на РМ“, бр. 39/14, 188/14, 44/15 и 193/15), поради тоа што барањето на операторот предизвикува значителна...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 04 Јули 2017

Радиоаматерски испит

Ве известуваме дека на 07.07.2017 година со почеток во 13:15 минути ќе се одржи радиоаматерски испит во просториите на Агенцијата за електронски комуникации на Кеј Димитар Влахов бр.21 во Скопје

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на