Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за Упатство за обезбедување на информации кои ќе ги објавува АЕК за да им овозможи на корисниците да направат избор на комуникациските услуги врз основа на квалитетот и цените на услугите и начинот на нивно објавување

Aгенцијата за електронски комуникации ги поканува претставниците на сите заинтересирани страни да ги презентираат своите гледишта и ставови по „Упатство за обезбедување на информации кои ќе ги објавува АЕК за да им овозможи на корисниците да направат избор на комуникациските услуги врз основа на квалитетот и цените на услугите и начинот на нивно објавување“  објавенo на веб страната на АЕК нна состанок кој ќе се одржи на ден 19.02.2013 година (вторник) со почеток во 10 часот во просториите на зградата на Стопанска комора 5-ти кат сала бр.1.

Дополнителни информации

  • Тема на состанок патство за обезбедување на информации кои ќе ги објавува АЕК за да им овозможи на корисниците да направат избор на комуникациските услуги врз основа на квалитетот и цените на услугите и начинот на нивно објавување
  • Датум на одржување Вторник, 19 Февруари 2013
  • Почеток во 10:00
  • Локација на состанокот во просториите на зградата на Стопанска комора 5-ти кат сала бр.1
Прочитајте повеќе:
Subscribe to this RSS feed

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на