Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состаноци (72)

Јавен состанок за Интегриран информациски систем за потребите на АЕК

АЕК ги поканува сите заинтересирани субјекти на јавен состанок за Интегриран Информациски Систем што АЕК има намера  да го набави, имплементира и користи во своето работење. Состанокот ќе се одржи на ден 13.01.2012 година (Петок), на локација - Контролно-мерен центар - Зајчев рид, Скопје (до УХМР на РМ),  со почеток во 11:00 часот.

Прочитајте повеќе:

Соопштение и покана за состанок за развој на BU LRIC модел за битстрим услуги

  • Објавено во Состаноци

Почитувани,

Со ова соопштение Ве известуваме дека е објавен документот Почетен извештај за развој на BU LRIC модел за битстрим услуги ( на македонски и англиски јазик ) и  воедно Ве покануваме на состанок кој ќе се одржи на ден 05.01.2012 година ( четврток ) со почеток во 10 часот во просториите на КМЦ Зајчев Рид. Тема на состанокот – запознавање со процесот на развој на BU LRIC модел за битстрим услуги.

Прочитајте повеќе:
Subscribe to this RSS feed

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на