Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Прашања и одговори на прашања

За да поставите прашање испратете e-mail на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или пополнете го on-line формуларот достапен на слендиот линк: http://www.aek.mk/mk/kontakt

Одговори на најчесто поставени прашања ќе најдете на порталот на Агенцијата за електронски комуникации www.komuniciraj.mk на следниот линк: http://www.komuniciraj.mk/index.php/component/faqbook/?view=category&id=17&Itemid=113#subcat9 

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на