Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Јавна расправа за Нацрт Извештај за пресметка на цени за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во РМ базирани на LRIC методологија
Logo
Испечатете ја страната

Јавна расправа за Нацрт Извештај за пресметка на цени за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во РМ базирани на LRIC методологија

Почитувани, Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена од денот на објавување на Нацрт Извештајот за пресметка на цени за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во РМ базирани на LRIC методологија  ги достават своите гледишта и ставови по предложениот предмет на јавна расправа. Се повикуваат сите заинтересирани субјекти да ги достават своите мислења и забелешки по предложениот предмет на јавната расправа што ќе биде отворена до 28.05.2012 на следната адреса:Дополнителни информации

    Почеток на јавна расправа: Четврток, 26 Април 2012 Крај на јавна расправа: Понеделник, 28 Мај 2012 Адреса за достава на коментари и мислења: Агенција за електронски комуникации
    ул. Димитрие Чуповски бр. 13
    1000 Скопје

    или на следнава емаил адреса:
    aleksandar.kocevski@aec.mk
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.