Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Нацрт образец на договор за дигитално емитување на програмски сервиси на терестријални радиодифузери

Агенцијата за електронски комуникации објавува Нацрт образец на договор за дигитално емитување на програмски сервиси на терестријални радиодифузери.

Се повикуваат сите заинтересирани субјекти да ги достават своите мислења и забелешки по нацрт образецот најдоцна до Петок 19.04.2013 до 16:30 часот на следната адреса:

Дополнителни информации

    Почеток на јавна расправа: Вторник, 16 Април 2013 Крај на јавна расправа: Петок, 19 Април 2013 Адреса за достава на коментари и мислења: Агенција за електронски комуникации
    ул. Димитрие Чуповски бр. 13
    1000 Скопје
    и во електронски облик на следниве адреси за електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на