Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за „План за доделување и користење на радиофреквенции во Република Какедонија“

Aгенцијата за електронски комуникации ги поканува претставниците на сите заинтересирани страни да ги презентираат своите гледишта и ставови по „ План за доделување и користење на радиофреквенции во Република Македонија“, објавен на веб страната на АЕК на ден 25.05.2012 година.  Состанокот ќе се одржи на ден 28.06.2012 година (четврток) со почеток во 10:00 часот во АЕК, Зајчев рид, Скопје.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: План за доделување и користење на радиофреквенции во Република Какедонија Датум на одржување: Четврток, 28 Јуни 2012 Почеток во: 10:00 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Контролно мерен центар, Зајчев рид, Скопје

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на