Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по Јавна расправа за Правилник за начинот и постапката за регулирање на малопродажни цени на оператор со значителна пазарна моќ

Aгенцијата за електронски комуникации ги поканува претставниците на сите заинтересирани страни да ги презентираат своите гледишта и ставови по „ Правилник за начинот и постапката за регулирање на малопродажни цени на оператор со значителна пазарна моќ “, објавени на веб страната на АЕК на ден 17.04.2012 година.  Состанокот ќе се одржи на ден 08.06.2012 година (петок) со почеток во 13:00 часот во АЕК, Зајчев рид, Скопје.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Јавна расправа за Правилник за начинот и постапката за регулирање на малопродажни цени на оператор со значителна пазарна моќ Датум на одржување: Петок, 08 Јуни 2012 Почеток во: 13:00 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, КМЦ Зајчев рид, 1000 Скопје

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на