Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Јавна расправа по Предлог Одлука за изменување на Одлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации ја објавува Одлуката за измена на Одлука за релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација, на јавна расправа со период на траење од 30 денови од денот на нејзиното објавување на веб страницата на АЕК.

Лице за контакт: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Со почит,
АЕК

Дополнителни информации

    Почеток на јавна расправа: Петок, 22 Февруари 2019 Крај на јавна расправа: Недела, 24 Март 2019 Адреса за достава на коментари и мислења: Агенција за електронски комуникации Кеј Димитар Влахов бр. 21 1000 Скопје или во електронски облик на следниве адреси за електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на