Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Јавна расправа по Нацрт документ за “Анализа на пазар 6 – Услуга за транзитирање во јавна фиксна мрежа’’

Агенцијата за електронски комуникации го објавува на јавна расправа Нацрт документот за “ Анализа на пазар 6 – Услуга за транзитирање во јавна фиксна мрежа ’’. Јавната расправа ќе започне на 18.02.2019 и ќе трае 30 денови. Сите заинтересирани страни се добредојдени да достават свои коментари.

Лице за контакт: Александар Коцевски
емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дополнителни информации

    Почеток на јавна расправа: Понеделник, 18 Февруари 2019 Крај на јавна расправа: Среда, 20 Март 2019 Адреса за достава на коментари и мислења: Агенција за електронски комуникации Кеј Димитар Влахов бр. 21 1000 Скопје или во електронски облик на следниве адреси за електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на