Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Состанок по јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба
Logo
Испечатете ја страната

Состанок по јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба објавена на веб страната на АЕК на 06.07.2017 година. Состанокот ќе се одржи во четврток, 24.08.2017 година во 10:00 часот во салата на 6-ти кат.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Состанок по јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба Датум на одржување: Четврток, 24 Август 2017 Почеток во: 10:00 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.