Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобренија за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобренија за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба објавена на веб страната на АЕК на 07.12.2016 година. Состанокот ќе се одржи во вторник 24.01.2017 година, во 10:00 часот во салата на 6-ти кат во присториите на АЕК лоцирани на Кеј Димитар Влахов број 21 во Скопје.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобренија за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба Датум на одржување: Вторник, 24 Јануари 2017 Почеток во: 10:00 часот Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на