Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за Нацрт документот за анализа на малопродажен пазар 1

Почитувани,
Агенцијата свикува состанок по јавна расправа за Нацрт документот за анализа на малопродажен пазар 1 и коментарите добиени од два оператори по овој документ.
Состанокот ќе се одржи во петок на 13.01.2016 година со почеток од 10 часот и ќе трае до 11:30 часот, во зградата на Агенцијата за електронски комуникации на адреса Кеј Димитар Влахов бр. 21, 1000 Скопје. Се покануваат сите заинтересирани да присуствуваат на оваа дебата.
Со почит,

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Состанок по јавна расправа за Нацрт документот за анализа на малопродажен пазар 1 Датум на одржување: Петок, 13 Јануари 2017 Почеток во: 10:00 часот Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на