Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок во врска со отворената јавна расправа по Намера за Јавен тендер за избор на еден или повеќе даватели на универзална услуга

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на состанок во врска со отворената јавна расправа по објавената Намера да распише Јавен тендер за избор на еден или повеќе даватели на универзална услуга во согласност со член 97 став 3) од Законот за електронските комуникации („Службен весник на РМ“, број 39/2014, 188/2014, 44/2015 и 193/2015). Состанокот ќе се одржи во среда, 24.08.2016 година во 11 часот во просториите на АЕК или поточно во салата на 6-ти кат.

Дополнителни информации

    Датум на одржување: Среда, 24 Август 2016 Почеток во: 11:00 часот Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, сала на 6-ти кат, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на