Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за измени и дополнувања на Правилникот за начинот на изградба на јавните електронски комуникациски мрежи и придружни средства

Почитувани,

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа по предложените измени и дополнувања на Правилникот за начинот на изградба на јавните електронски комуникациски мрежи и придружни средства. Состанокот ќе се одржи во четврток, 28.07.2016 година во 11 часот во просториите на АЕК или поточно во салата на 6-ти кат.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Измени и дополнувања на Правилникот за начинот на изградба на јавните електронски комуникациски мрежи и придружни средства Датум на одржување: Четврток, 28 Јули 2016 Почеток во: 11:00 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на