Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа по Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за содржината и информациите што треба да бидат објавени во референтната понуда за интерконекција. Состанокот ќе се одржи во среда, 22.06.2016 година во 13:00 часот, во просториите на Агенцијата за електронски комуникации во салата на 6-ти кат.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: јавна расправа по Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за содржината и информациите што треба да бидат објавени во референтната понуда за интерконекција Датум на одржување: Среда, 22 Јуни 2016 Почеток во: 13:00 часот Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, сала 6-ти кат, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на