Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Прв јавен состанок на АЕК за 2016 година
Logo
Испечатете ја страната

Прв јавен состанок на АЕК за 2016 година

На 08 јуни 2016 година со почеток во 09:30 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи првиот јавен состанок за 2016 година.

Дополнителни информации

    Датум од: Среда, 08 Јуни 2016 Почеток во: 09:30 Датум до: Среда, 08 Јуни 2016 Завршува во: 12:30 Локација: Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.