Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за предлог на План за намена на радиофреквенциските опсези во Република Македонија

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа по предлог на План за намена на радиофреквенциските опсези во Република Македонија. Состанокот ќе се одржи во среда, 25.05.2016 година во 9:30 часот во салата на 6-ти кат.

Дополнителни информации

    Тема на состанок: План за намена на радиофреквенциските опсези во Република Македонија Датум на одржување: Среда, 25 Мај 2016 Почеток во: 09:30 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на