Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за Нацрт документ за втора анализа на ПАЗАР 11

Во врска со објавената јавна расправа по Нацрт документ за втора анализа на ПАЗАР 11- Пристап до јавни мобилни комуникациски мрежи и услуги за започнување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи од Март 9, 2016 ги покануваме сите заинтересирани страни на јавен состанок во согласност со член 13 став 4 од ЗЕК. Состанокот ќе се оддржи на ден 18.04.2016 година во 13:00 часот, на адреса:
 
Агенција за електронски комуникации
Сала 6-ти кат
Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје
 

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Состанок по јавна расправа за Нацрт документ за втора анализа на ПАЗАР 11 Датум на одржување: Понеделник, 18 Април 2016 Почеток во: 13:00 часот Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации Сала 6-ти кат Кеј Димитар Влахов број 21 1000 Скопје

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на