Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за Правилникот за изменување на Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга

Агенцијата за електронски комуникации свикува Состанок по јавна расправа за Правилникот за изменување на Правилник  за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга, кој ќе се одржи на ден 22.02.2016 година (Понеделник), во просториите на АЕК, салата на 6-ти кат со почеток во 10:00 часот.
Се покануваат сите заинтересирани страни да присуствуваат на овој состанок.

Агенција за електронски комуникации
Кеј Димитар Влахов бр.21
1000 Скопје

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Правилник за изменување на Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга Датум на одржување: Понеделник, 22 Февруари 2016 Почеток во: 10:00 часот Локација на состанокот: сала на 6-ти кат, Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на