Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа за анализа на пазар 2 - Јавно достапни телефонски услуги на фиксна локација за резиденцијални и деловни корисници

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации, согласно член 13 од Законот за електронски комуникации (Сл. Весник бр. 39/2014, 188/14 и 44/2015), свикува состанок по јавна расправа за анализа на пазар 2-Јавно достапни телефонски услуги на фиксна локација за резиденцијални и деловни корисници. Состанокот ќе се одржи на ден 06.05.2015 (среда), во просториите на АЕК (нова зграда), сала 1 кат, со почеток во 14:00 часот.
Се покануваат сите заинтересирани страни да присуствуваат на овој состанок.
 
Агенција за електронски комуникации
Кеј Димитар Влахов бр.21
1000 Скопје

Дополнителни информации

    Тема на состанок: Јавна расправа за анализа на пазар 2 - Јавно достапни телефонски услуги на фиксна локација за резиденцијални и деловни корисници Датум на одржување: Среда, 06 Мај 2015 Почеток во: 14:00 Локација на состанокот: Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на