Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состанок по јавна расправа по Предлог „Правилник за пристап и користење на специфични мрежни средства“

Агенцијата за електронски комуникации ги поканува претставниците на сите заинтересирани страни да ги презентираат своите гледишта и ставови по Предлог „ Правилник за пристап и користење на специфични мрежни средства “ објавени на веб страната на АЕК,  на состанок кој ќе се одржи на ден 24.02.2011 година (четврток ) со почеток во 11 часот во просториите на Контролно Мерен Центар – Зајчев Рид –Скопје.

icon 20101207_Правилник за пристап и користење на специфични мрежни средства (3.59 MB)

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на