Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Јавна расправа

Вторник, 17 Јули 2018

Јавна расправа по Правилникот за парамет…

Агенцијата за електронски комуникации согласно член 13 од Законот за електронски комуникации (Сл. весник на РМ бр. 39/14, 188/14, 44/15, 193/15, 11/18 и 21/18), отвора јавна расправа по донесување на...

Повеќе...

Состаноци

Четврток, 12 Јули 2018

Состанок за запознавање на процесот за р…

Почитувани,    Со ова соопштение Ве покануваме на јавен состанок кој ќе се одржи на ден 17.07.2018 година ( вторник ), со почеток во 9  часот, во зградата на Aгенцијата...

Повеќе...

Состаноци

Четврток, 12 Јули 2018

Состанок по јавна расправа за Предлог из…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за Предлог измени и дополнувања на финансискиот план на Агенцијата за електронски комуникации за...

Повеќе...

Јавна расправа

Петок, 01 Јуни 2018

Јавна расправа по Предлог измени и допол…

Агенцијата за електронски комуникации отвара јавна расправа по Предлог измени и дополнувања на финансискиот план на Агенцијата за електронски комуникации за 2018 годиина. Се повикуваат сите заинтересирани субјекти да ги...

Повеќе...

Соопштенија

Петок, 01 Јуни 2018

Соопштение за Анализа на пазар

Почитувани,   Со ова соопштение Ве известуваме дека Агенцијата за електронски комуникации отпочнува со процесот за развој на модел за тестови за економска репликабилност на големопродажни услуги, согласно годишната програма за...

Повеќе...

Легислатива

Петок, 01 Јуни 2018

Правилник за радиофреквенции кои можат д…

Агенцијата за електронски комуникации на 26.03.2018 на својата веб страна објави јавна расправа по Предлогот за измена на Правилникот за радиофреквенции кои се користат без одобрение за користење на радиофреквенции...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на